EGIL MYKLESTAD

headertekst

headertekst2

Hvem og Hva

Kreativ

Krativitet. Skapertrang. Uansett hva du kaller det - jeg klarer ikke å la være. Og jeg liker meg godt på digitale platformer. Om det gjelder web, programmering, animasjon, illustrasjon, musikk, video eller film. Et eller flere prosjekt er alltid under produksjon.

Nytenkende

En styrke er å oppdage trender, og kaste seg på disse tidlig.
Når Microsoft tidlig viste frem de første skjermbildene av hvordan det nye operativsystemet Windows 8 skulle bli, kastet vi ikke bort noe tid, men byttet  ut  vanlige ikoner med tiles. Da var vi allerede godt i gang når Windows 8 ble lansert

Visuell

Det er viktig for meg at applikasjoner ser like bra ut som de fungerer. CSS er alfa og omega.
Photoshop er et fantastisk redskap som jeg bruker mye, men det er viktig å bruke det i riktig del av prosessen.

M

t

Humoristisk

Det er viktig å finne den humoren i en et arbeidsteam som er minste felles multiplum: noe alle kan humre litt over. Jeg sosial og liker godt humør.

Engasjert

Nye verktøy, løsninger og metoder å jobbe på er alltid spennende! Jeg prioriterer å lære meg nye ting og liker nye utfordringer.

Arbeidsom

Hardtarbeidende, gjennomtenkt og rettferdig. Liker godt å jobbe både i team og selvstendig.

Prosjekter

M

t

Skole

Skoleportal for NDS/Dustin er det prosjektet jeg har jobbet mest med. Her har jeg vært med fra starten - fra vår løsning bare var en enklere men mer fancy versjon av fronter, til den fullstendige skoleportalen vi har i dag, med rettighetstyrt pålogging av elev, lærer og foresatt, med Apper for innlevering av oppgaver og distribusjon av ukeplaner.

Intranett

Oppsett og tilpasning av intranett til kommuner, skoler og privatkunder, både på egne servere og online i skya. Jeg har bl.a. vært med på å utvikle prosjektmoduler og selvbetjeningsløsninger, og planlegging av funksjonalitet og utseende.

Apper

Apper for Windows 8, SharePoint og iOs. Ofte holder det med responsive websider, men ved mange tilfeller er det best med native apps.

Til Dustin Skoleportal har jeg laget native Win8 apps og store apps for SharePoint, i både c# og javascript, med serverside og clientside kode.

Animasjon og video

Try Preview Mode (tab) to visit our tutorials page

We have tutorials to help you understand how to use Reflow. Topics range from layout to adding form elements. Check 'em out to learn all about Reflow! Use the "?" button to visit the tutorials page.

Kontakt meg